2014 - jobb - träning - styrka

Hej!
Är detta första inlägget år 2014 tro? Minnet är kort. Men jag lever och det är väll tur det. Egentligen är klockan alldeles för sent för detta. Men mitt skrivsug kommer alltid inpå kvällstimmarna. Inte bara det utan när paniken bryter loss inuti mig. Denna kväll hänger min panik på jobb. Jag har inget jobb. Så gryyymt frustrerande. Ingen som har ett jobb i bakfickan liksom? Nah.. Jag fattar inte hur svårt det här är. Jag söker och söker men inte har jag fått något jobb ännu. Aja. Jag har i alla fall tagit ett beslut. Ett bra beslut. Jag ska plugga till hösten. Japp. Kommer bli fint det! Tandsköterska står högt på listan, men tänker spamma med ansökningar, för plugga det ska jag!
 
Jag ska alltså bli något. Inte bara en halvtaskig djurvårdare. Mycket jobb, lite betalat. Men inte bara för det, det finns få djurvårdsjobb. Dessutom känner jag för att utöka min kunskap och bli bra på något. Hundtandläkare? Ett mål jag har på sikt i alla fall.
 
Nej. Sova var det. I morgon ska jag upp tidigt. Tränade inte idag och känner abstinensen. Kan inte gå ända till måndag utan att ha varit på gymmet. Galet, jag vet. Vad hände med soffpotatisen liksom? Den försvann för två veckor sedan. Jag ska bli stark, jag ska bli bra. Oslagbart. (Som om jag inte vore stark nog. men menar fysiskt. För psykiskt krossar jag berg som mount Everest.)